W oczekiwaniu na Świętego Mikołaja

Chcemy się z Wami podzielić niezwykłymi chwilami spędzonymi na zajęciach w naszej Fundacji. W oczekiwaniu na Świętego Mikołaja, dzieci, które są częścią naszej wspólnoty, miały okazję uczestniczyć w inspirujących zajęciach, gdzie kreatywność kwitła na każdym kroku!

Podczas naszego spotkania, małe rączki podopiecznych pracowały nad swoimi projektami. Wycinanie, kolorowanie, wyklejanie… zobaczcie sami, jak pięknie się bawiliśmy, tworząc unikalne dzieła sztuki. Atmosfera podczas zajęć była niewątpliwie magiczna! Dzieci, pełne entuzjazmu, tworzyły nie tylko prace manualne, ale również dzieliły się świątecznymi opowieściami, marzeniami i radością. A wszystko to przy dźwiękach ulubionych świątecznych melodii, które dodatkowo wprowadziły nas w magiczny nastrój.

Zajęcia realizowane są w ramach projektu „Jestem niezależny – szansa na niezależne życie”, który finansowany jestem ze środków PFRON.