Pierwsze spotkanie edukacyjno-informacyjne za nami

Zaburzenia integracji sensomotorycznej to pierwsze z zaplanowanych spotkań organizowanych przez naszą Fundację przy wsparciu Gminy Parczew.

W dniu 16 maja, w Urzędzie Gminy Parczew odbyło się spotkanie z fizjoterapeutą Panią Renatą Ryszkowską na temat zaburzeń integracji sensomotorycznej. Na warsztatach rodzice dowiedzieli się czym są te zaburzenia jak rozpoznać objawy i kiedy udać się do specjalisty.

Było to pierwsze, z cyklu spotkań, w ramach projektu ,,Zdrowy Parczew” finansowanego że środków gminnych. Wszystkim obecnym bardzo dziękujemy za obecność i już dzisiaj zapraszamy na kolejne spotkanie, które odbędzie się 9 czerwca 2022, tym razem z logopedą. Dziękujemy również Pani Renacie za wszystkie cenne wiadomości i wskazówki.