Podsumowanie spotkania z Danielem Dziewitem

Prawie 400 osób wzięło udział w spotkaniu z Panem Danielem Dziewitem, którego tematem był świat cyfrowy i jego wpływ na uzależnienia od smartfonów, picia oraz utraty sensu życia.

27 października 2023 roku o godzinie 10:30, w I Liceum Ogólnokształcącym im. M. Kopernika w Parczewie, miało miejsce niezwykłe wydarzenie zorganizowane przez Fundację Victor wspólnie z Gminą Parczew. Spotkanie zgromadziło prawie 400 osób, które chciały zgłębić temat „Świat cyfrowy i jego wpływ na uzależnienia od smartfonów, picia oraz utraty sensu życia”.

Gościem specjalnym tego wydarzenia był Daniel Dziewit – Terapeuta uzależnień oraz Psycholog kliniczny, który dzielił się swoją wiedzą i doświadczeniem na temat wpływu cyfrowego świata na nasze życie. Jego prelekcja była nie tylko inspirująca, ale także skłaniała do głębokich refleksji nad tym, jak możemy świadomie kształtować nasze relacje z technologią.

Spotkanie było nie tylko okazją do zdobycia nowych informacji, ale przede wszystkim do wymiany doświadczeń i wspólnego budowania świadomości na temat wyzwań, jakie stawia przed nami współczesny świat cyfrowy.

Dziękujemy wszystkim, którzy uczestniczyli w tym wyjątkowym spotkaniu. Razem możemy wpływać pozytywnie na nasze otoczenie i tworzyć lepszą przyszłość.

Uczestnicy spotkania
Uczestnicy spotkania